Home Rostliny Léčivé byliny OKG bylinné produkty - konečně něco co mi zabralo.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OKG bylinné produkty - konečně něco co mi zabralo.

Celá ČR
12. 9. 2017 - 21:37
Dohodou
Prodávající

Popis

Bylinné produkty OKG mi konečně zabrali na akné a lupenku po 10 letech hledání a zkoušení a utrácení za různé masti mi tyto přípravky konečně pomohly a je to super pocit se konečně cítit normálně. OKG jsem doporučil i své rodině na různé potíže a jim také fungovaly. Proto jsem se rozhodl, že poprvé v životě něco dopuručím a myslím si, že doporučuji něco co funguje.

Popis:
Bylinne produkty od české firmy OKG jsou vyrobeny z unikátních a pečlivě vybraných surovin zcela bez chemické stabilizace.Schválené a notifikované v příslušných institucích.Jsou velice účinné jednotlivě,ale největší význam má jejich spolupůsobení.Vycházeji ze základních principu TČM(tradiční čínské medicíny),která řeší příčinu a hledá souvislosti napříč různými zdravotními potížemi.. Harmonizují celý organismus. Jsou nenávykové a vhodné pro děti.

Velice účinně fungují na trávicí potíže,kožní problémy( alergie, atopický ekzém,lupénka,akné apod.)pohybovou a nervovou soustavu, dýchací,endokrinní,vylučovací,oběhový i lymfatický systém.S těmito výrobky dostanete dokonce i svoji váhu pod kontrolu, žádné drastické diety apod.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací, sestavení doporuč. výrobků na míru,možnost nákupu i výrobků poštovné zdarma!!! Více info na docekal.t@seznam.cz

OKG bylinné produkty - konečně něco co mi zabralo.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Dočekal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!