Home Rostliny Léčivé byliny Migrény, bolest hlavy, rýma - Jing Kang fytonáplast
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Migrény, bolest hlavy, rýma - Jing Kang fytonáplast

Ústecký kraj
4. 3. 2018 - 06:42
143 Kč
Prodávající

Popis

Tak zase jedna "náplasťová" dnes od Haničky K. :-D
Muj syn 14 let trpí na migrény bohužel nezabírá nic než prášky.Znáte to zavřít vypnout světla a ticho a čekat tu bolest znám taky má to po mě.Když ho ted naposledy chytla migréna jako i ze zvracením pláčem bolestí říkám a dost žádné léky ted se jian kang ukaž co umíš.Nalepila jsem mu dva kousky na spánky jednu na krční páteř a šupaj do postele a ted pozor do 5 minut se jdu podívat a syn který tedy vetšinou neusne dřív jak v 10 pospává usmívá se .A to bylo pul 9.Ráno mu říkám tak jak se spalo syn nato mami tohle je prostě užasný .Normálně jsem cítil jak to přestává bolet a krásně jsem usínal .Takže za mě palec nahoru a prášky do koše
Náplast Jian Kang jedinečná kombinace přírodních esencí a aromatických olejů, které mají bioenergetický vliv na šlachy a klouby pohybového ústroji.
Fytonáplast je náplast, která je prosáklá aktivním roztokem z přírodních složek. Přípravek pracuje na principu „suché kapačky“: rostlinné extrakty přes kůži vstupují do interakce s lidským tělem, pozitivně působí na jeho fyziologický a energetický stav.
POUŽITÍ:
Odstraňte z náplasti ochrannou fólii a přiložte jí na pokožku. Používejte maximálně po dobu 12 hodin denně. Doporučuje se používat denně po dobu 7 až 10 dnů.
Množství: 5 ks náplastí v balení
Pro možnost nákupu bez 54% marže mi napište.

Migrény, bolest hlavy, rýma - Jing Kang fytonáplast

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Červeňanská
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!