Home Rostliny Léčivé byliny Směs bylin na hubnutí s vlákninou když nemáte čas jíst
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Směs bylin na hubnutí s vlákninou když nemáte čas jíst

Celá ČR
17. 10. 2018 - 16:47
Dohodou
Prodávající

Popis

MycoVeggie EU směs léčivých bylin, hub, zeleniny, čaje, vlákniny


DXN MycoVeggie EU je směsí pečlivě vybraných léčivých bylin, hub, zeleniny, ovoce, čínského čaje a spiruliny. Má nízký obsah tuků, neobsahuje cukr ani cholesterol. Je bohaté na rozpustnou a nerozpustnou vlákninu. Neobsahuje konzervační látky, barviva ani jiné přídavné látky.

DXN MycoVeggie
je doplněk stravy s vysokým obsahem vlákniny pečlivě připravený z nejlepších plně přírodních složek, včetně zeleniny, různých hub, spiruliny, zeleného čaje, listu moruše, listu ginkgo, listu noni, z ovoce a výběru bylinek a koření. Má nízký obsah tuku, je bez cukru, cholesterolu, s vysokým obsahem rozpustné a nerozpustné vlákniny, obsahuje vitamin C, vápník a železo.
Pomáhá detoxikaci organismu jemným čištěním trávicího ústrojí a podporuje odstranění odpadu ze střev. Může také být používáno jako náhrada jídla v rámci programu na snížení nadváhy. DXN MycoVeggie je nejlepší zdroj vysoce kvalitní vlákniny, která udržuje zdravý trávicí systém.

Obsah: 400 g

Složení: Jitrocel indický (Plantago psyllium) 23,26%, Miřík celer (Apium graveolens) 8,14%, Morušovník malolistý (Morus microphylla) 8,14%, Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) 8,14%, Zázvor lékařský (Zingiber officinale) 4,65%, Citronová tráva (Cymbopogon citratus) 4,65%, Houževnatec jedlý (Lentinus edodes, shiitake) 4,65%, Líha nahloučená (Lyophyllum decastes) 4,65%, Čirůvka májovka (Calocybe gambosa) 4,65%, Korálovec ježatý (Hericium erinaceus) 4,65%, Hlíva plicní (Pleurotus pulmonarius) 4,65%, Kukuřice setá (Zea mays) 3,49%, Limetka (Citrus aurantifolia) 3,49%, Pomeranč (Citrus sinensis) 3,49%, Sladkovodní sinice (Spirulina platensis) 3,49%, Čajovník čínský (Camellia sinensis) 3,49%, Mandarinka obecná (Pericarpium Citri reticulatae) 0,58%, Skořicovník cejlonský (Cinnamonum zeylanicum) 0,58%, Badyáník pravý (Illicium verum)0,58%, Hřebíčkovec vonný (Eugenia caryophyllus) 0,58%.

Dávkování: jednu lžíci rozpusťte ve 2 dl teplé nebo studené vody

Líbí se vám naše produkty? i Vy je můžete nakupovat s celoživotní slevou nebo s nima vydělávat! Pište nám o bližší informace - přivýdělek z domu.

Směs bylin na hubnutí s vlákninou když nemáte čas jíst

Zavřít Zavřít
Prodávající
donny0007
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!